Razie pe autostrăzi: Peste 1.300 de sancțiuni aplicate de polițiști într-o săptămână

de | 11.09.2024 19:10 | Național, Eveniment

În perioada 2 – 9 septembrie 2024, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au desfășurat acțiuni de prevenire a accidentelor și asigurare a fluenței traficului.

Potrivit Poliției Române, în urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 1.342 de sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri rutiere.

Dintre acestea, 481 au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză, iar 65 de sancțiuni pentru nefolosirea centurii de siguranță. Alte sancțiuni au vizat defecțiuni tehnice (40), lipsa Inspecției Tehnice Periodice (25) și nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă ale șoferilor profesioniști (226).

Totodată, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni pentru conducerea sub influența alcoolului, 25 pentru staționarea neregulamentară pe banda de urgență și 3 pentru depășire ilegală.

Pe lângă amenzile aplicate, polițiștii au reținut 113 permise de conducere, dintre care 62 pentru viteză excesivă, și au retras 59 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 10 infracțiuni.

Foto descriptiv news.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Evaziune fiscală cu fier vechi în Argeș! Bărbat de 29 de ani trimis în judecată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole