Razie pe Dealul Negru! Amenzi pentru comercianții de mici de la Dedulești

de | 13.05.2024 17:17 | Județean, Eveniment

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș (ISU Argeș) a desfășurat, în acest weekend, mai multe controale inopinate, precum și informări preventive pe linia respectării măsurilor de securitate la incendiu la mai mulți operatorii economici cu domeniul de activitate alimentație publică.

Practic, vizați de control au fost comercianții de mititei din zonă, la Dedulești oprind sute de șoferi în fiecare zi, pentru a-și potoli pofta sau foamea.

Potrivit ISU Argeș, în urma verificărilor la opt astfel de spații de pe raza localității Dedulești au fost constatate mai multe deficiențe pentru care s-au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 13.000 lei.

Pentru siguranța tuturor, pe timpul controalelor, s-au urmărit respectarea măsurilor cu rol de securitate la incendiu, modul de exploatare a aparatelor de gătit și exploatarea în siguranță a instalațiilor utilitare aferente construcțiilor respective (încălzire, electrice și ventilație).”, transmite ISU Argeș

sursă foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Pitești! Bărbat de 75 de ani lovit mortal de un TIR

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dedulești

Ultimele articole