Razie pe autostrăzi! Peste 1600 de amenzi date de polițiști

de | 09.10.2024 20:38 | Național, Eveniment

În perioada 30 septembrie – 6 octombrie 2024, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au desfășurat o amplă acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere și menținerea fluenței traficului.

Potrivit Poliției Române, în urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 1.619 de sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri de la legislația rutieră.

Printre principalele încălcări se numără depășirea limitei legale de viteză, pentru care au fost sancționate 375 de persoane, și nefolosirea centurii de siguranță, care a dus la aplicarea a 157 de sancțiuni. De asemenea, 30 de sancțiuni au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice, iar 16 pentru lipsa Inspecției Tehnice Periodice (ITP).

Pe lângă aceste sancțiuni, polițiștii au reținut 79 de permise de conducere, din care 31 pentru depășirea limitei de viteză, și au retras 80 de certificate de înmatriculare, fiind constatate 11 infracțiuni.

Printre cei sancționați de polițiști se află și un cetățean german, în vârstă de 58 de ani. Pe 3 octombrie, acesta a fost surprins circulând nejustificat pe banda de urgență a autostrăzii A1 Deva – Nădlac. Totodată, el nu ar fi respectat indicațiile și dispozițiile polițistului rutier.

Pentru fapta sa, acesta a fost amendat cu 3.300 de lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 120 de zile.

Foto descriptiv: Stirile ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Buzoești! Implicate două vehicule

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Deva | Nădlac

Ultimele articole