Rebeca Abagiu, jucătoarea legitimată la FC Argeș a jucat în ambele victorii ale României U15

de | 28.08.2024 21:07 | Importante, Județean, Lifestyle

Piteșteanca Rebeca Abagiu a fost pe teren în ambele victorii ale României U15 în fața Macedoniei de Nord, informează Fotbal Club Arges Pitesti.

Luni, 26 august, reprezentativa feminină de fotbal a României U15 a câștigat cel de-al doilea joc amical programat în compania selecționatei similare a Macedoniei de Nord cu scorul de 2-1.

Amintim faptul că în perioada 18-27 august, naționala feminină U15 a participat la o acțiune de pregătire în care au fost incluse și două meciuri amicale împotriva Macedoniei de Nord.

Rebeca Abagiu

Argeșeanca Rebeca Abagiu a jucat în prima repriză a primului meci cu nord-macedonenii, iar în cel de-al doilea, a înlocuit-o pe Ioana Guțoiu în minutul 70, transmite FC Argeș pe siteul oficial.

Din lotul convocat pentru această acțiune au făcut parte următoarele jucătoare :

Portari: Rebeca Pârvulescu (AS Predu), Kriszta Rusu (FK Csikszereda)

Fundași: Octavia Pîrșe (Kids Tâmpa Brașov), Rebeca Ioana Abagiu (FC Argeș), Alexandra Ioana Guțoiu (Elite FC London | Anglia), Sara Rafaila (FC Rapid), Karla Mincu (FC Rapid), Natalia Muntean (Gloria Bistrița-Năsăud), Sara Maria Iovu (FC Botoșani)

Mijlocași: Mara Ciortea (Universitatea Cluj), Delia Ioana Mihalache (PSG | Franța), Carina Suciu (Sepsi OSK), Meda Micușan (Universitatea Cluj), Maria Balici (Universitatea Craiova), Iris Crișan (Indiana Elite FC | SUA)

Atacanți: Miruna Boghici (Sepsi OSK), Ioana Tănase (FC Rapid), Raisa Bujorean (Universitatea Cluj), Daria Teodora Ungureanu (Universitatea Craiova), Maya Kearvell (Milton Keynes Dons FC | Anglia)

FC Argeș mai informează faptul că pentru junioarele U15 urmează Turneul de Dezvoltare WU15, turneu programat la finalul lunii septembrie.

 

Sursa foto: Federația Română de Fotbal

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Hollywood în Pitești”, concert vocal-simfonic umanitar, în Piața Primăriei! Împreună pentru Andi!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole