Rebel X Young Rock Festival, ediția a III-a, revine la Pitești. Festivalul tinerilor rockeri vine în Lunca Argeșului

de | 05.07.2024 10:00 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești anunță că în perioada 12 – 13 iulie, iubitorii de muzică rock din municipiu și din întreaga țară sunt așteptați în Parcul ”Lunca Argeșului”, unde se vor bucura de muzică live cu trupe de top și de o atmosferă de neuitat, oferite de RebelX Young Rock Festival, ediția a III-a. Intrarea este liberă!

Sursă foto și video: Primăria Municipiului Pitești. 

Organizat anual în Pitești, de Asociația ”La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, RebelX este festivalul care promovează trupele noi și tinere din România. Spectatorii vor descoperi, în cadrul evenimentului, marile trupe de rock de mâine și se vor întâlni cu trupele rock consacrate ce vor urca pe scena RebelX: Trooper, Kempes, Gothic, Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn, Destin. Festivalul RebelX își propune să aducă în fața publicului trupe rock de adolescenți și tineri din România. Evenimentul este o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, reprezentând o validare a acestora, care, prin pasiune, determinare și creativitate, reușesc să creeze momente memorabile.

Sursă foto și video: Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Mihăești. S-au branșat ilegal la apă pentru a uda livezile și gazonul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: