Rebel X Young Rock Festival, încă o ediție de succes

de | 15.07.2024 13:14 | Lifestyle, Pitești

În weekendul 12-13 iulie, în Parcul „Lunca Argeșului”, trupe tinere și talentate de muzicieni rock – Trooper, Kempes, Gothic, Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn, Destin –au creat o atmosferă unică, impregnată de energia și bucuria spectatorilor prezenți în număr foarte mare!

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Piteștiul a fost, pentru două zile, orașul tinerilor rebeli și frumoși, veniți din toată țara, dar și de peste hotare, pentru a trăi experiența spiritului rock autentic, în aer liber, într-un spațiu foarte generos și extrem de potrivit pentru un astfel de eveniment – Parcul „Lunca Argeșului”. Mii de oameni au admirat frumusețea parcului și au vibrat la unison, pe ritmurile trupelor rock ce au dat totul pe scenă! Rebel X Young Rock Festival, ediția a III-a, a fost organizat de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

După întâlnirea cu cei de la Google. Marcel Ciolacu: Am stabilit azi liniile strategice ale colaborării

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole