Rebel X Young Rock Festival revine la Pitești pe 12 și 13 iulie!

de | 12.07.2024 17:00 | Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 12 iulie și duminică,13 iulie sunteți așteptați în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, să vă bucurați de muzică live cu trupe de top și o atmosferă de neuitat!
Nu ratați ocazia de a trăi o experiență epică la RebelX Young Rock Festival, ediția a III-a!
Rebel X la Pitești
Acesta este festivalul care promovează trupele noi din România.
„Energia și entuziasmul lor vor fi resimțite în fiecare dintre noi și cu toții ne vom încărca de vibrația tinereții pure!”, transmit organizatorii.
Trupe rock consacrate vor urca pe scena RebelX precum : Trooper, Kempes, Gothic, Breathelast, Nuanțe, Wildchild, Electric Humidity, Love Bite, Overburn și Destin.
Important de precizat! Intrarea este liberă!
Trebuie amintit faptul că Festivalul RebelX este organizat anual în Pitești, de Asociația „La Pietre”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Pitești, prin Centrul Cultural Pitești, și își propune să aducă în fața publicului trupe rock de adolescenți și tineri din România.
De precizat faptul că evenimentul reprezintă o rampă de lansare pentru tinerii muzicieni, reprezentând o validare a acestora, care, prin pasiune, determinare și creativitate, reușesc să creeze momente memorabile, energizând și inspirând, astfel, spectatorii.

 

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aparatură de ultimă generație la SJU Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: