Remus George Chivescu, candidatul MRS la Primăria Municipiului Pitești, susținut de Mișcarea Națională Argeș

de | 13.05.2024 21:36 | Pitești, Politic

Remus George Chivescu, candidatul MRS la Primăria Municipiului Pitești, a obținut susținerea Mișcării Naționale filiala Argeș. Această veste vine după ce săptămâna trecută Remus George Chivescu anunța că are susținerea PRM Argeș. Iată că Remus George Chivescu a început campania în forță și în urma discuției pe care a avut-o cu Georgeta Janță, președintele Mișcarea Națională – Filiala Argeș, a reușit să obțină și sprijinul acesteia.

De altfel, Georgeta Janță, președintele Mișcarea Națională – Filiala Argeș, a anunțat, de curând, chiar pe pagina de Facebook, că susține candidatura lui Chivescu Remus George, candidatul Mișcarea România Suverană (MRS) la Primăria Municipiului Pitești.

”Domnul CHIVESCU REMUS GEORGE – candidat la Primăria Pitești are susținerea mea și a organizației MIȘCAREA NAȚIONALĂ- Pitești!

Este un OM de caracter, demn, onest, respectuos și de bună-credință.

Vă dorim succes! Piteșteni, tatăl domnului Chivescu a adus mândrie fotbalului in Argeș, microbiștii îl cunosc!

Este prima lui implicare în alegeri, deci puteți să-i acordați încredere! Vine din mediul privat!

Doamne ajută, Remus va guverna Piteștiul cu ONOARE!

Misiune posibilă – votați pe 9 iunie, toți, cei 70%!”, a transmis președintele Miscarea Națională- Filiala Argeș, Georgeta Janță.

Chivescu Remus George este economist de profesie, a terminat Facultatea de Științe Economice și Administrative din Pitești și este licențiat în contabilitate și informatică de gestiune. Este fost fotbalist de Liga I și Liga a II-a, a fost la echipa națională de juniori UEFA 1998 cu care s-a și calificat la Campionatul European. A avut peste 50 de meciuri în Liga I și peste 100 de meciuri în Liga a doua. După ce s-a retras din lumea fotbalului a decis să urmeze un alt drum în care a reușit. La 41 de ani a făcut pasul spre politică, iar acum în lupta pentru Primăria Municipiului Pitești are un program de 10 puncte pentru progres prin care vrea să convingă piteștenii să-i dea încrederea.

Sursă foto: MRS filiala Argeș.

Comandat de MRS Argeș, publicat de SC MB Agency Complete SRL, CMF: 21240098.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PRM Argeș și Mișcarea Națională Argeș îl susțin pe Dorin Mărășoiu la CJ Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole