Renault Group va participa la Salonul Auto de la Geneva și Salonul Auto de la Paris

de | 20.10.2023 13:35 | Județean, Lifestyle, Național

  • Renault Group își afirmă angajamentul față de saloanele auto internaționale

Printr-un comunicat de presă aflăm că Renault Group va participa la cele doua mari saloane auto internaționale europene în anul 2024 și anume Salonul Auto de la Geneva și Salonul Auto de la Paris. Totodată, își afirmă susținerea pentru acest tip de evenimente, unde pasiunea pentru automobile întâlnește inovația.

Domeniul auto trece printr-o serie de schimbări radicale, cu inovații majore menite să răspundă provocărilor sociale și ecologice, precum și așteptărilor din ce în ce mai mari ale clienților. În acest context, saloanele auto devin vitrine ale progreselor majore ca răspuns la transformarea mobilității, rămânând în același timp un loc pentru producători și vizitatori în care își pot împărtăși pasiunea pentru mașini.

 

Renault Group este mândru să anunțe că va participa la Salonul Auto Internațional de la Geneva în luna februarie a anului următor. De asemenea, la următoarea ediție a Salonului Auto de la Paris, Grupul va fi prezent cu mărcile Renault, Dacia, Alpine și Mobilize”, se precizează în comunicatul de presă.

Renault Group mobilizează sectorul auto pentru ca aceste evenimente să reprezinte o reală sărbătoare și să contribuie la reputația industriei de profil europene.

Despre Renault Group

Compania se află în avangarda unei mobilități care se reinventează. Având o expertiză unică în domeniul electrificării și beneficiind de alianța sa cu Nissan si Mitsubishi Motors, Renault Group se bazează pe complementaritatea celor patru mărci ale sale – Renault, Dacia, Alpine și Mobilize, și propune clienților săi soluții de mobilitate durabile și inovatoare.

Grupul renault este prezent în peste 130 de țări și are 111.000 de salariați,

Din comunicatul de presă mai aflăm că reprezentanții companiei au vândut în 2022, 2,1 milioane de vehicule .

Obiectivul său este cel al unei mobilități care să îi apropie pe oameni. Pregătit oricând să facă față provocărilor, atât pe șosea, cât și în competiție, Grupul este angajat într-o transformare ambițioasă și generatoare de valoare. Aceasta este centrată asupra dezvoltării de tehnologii și de servicii inedite, precum și a unei game de autovehicule competitive, echilibrate si electrificate. Preocupat de protejarea mediului înconjurător, se mai arată în comunicat. 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Renault