Reparații la podul peste Tisa! Traficul rutier va fi restricționat la granița cu Ucraina

de | 07.09.2024 16:09 | Național, Eveniment

Începând de luni, circulația rutieră va fi restricționată la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației din cauza reparațiilor necesare la structura de rezistență a podului peste Tisa, care leagă România de Ucraina.

Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF) a informat că lucrările, efectuate de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), vor impune restricții între orele 10:00 și 15:00, de luni până vineri, timp de 30 de zile.

În baza studiilor efectuate de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cu privire la structura de rezistență a podului de peste Tisa, pod ce leagă România de Ucraina, s-a concluzionat faptul că sunt necesare reparații urgente la această construcție.

Drept urmare, CNAIR împreună cu firma executantă au anunțat restricții cu privire la traficul rutier prin Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, începând cu data de 09.09.2024, pe o perioadă de 30 de zile, între orele 10.00-15.00, de luni până vineri.”, transmite IGPF

Restricțiile se vor aplica doar pentru traficul rutier, în timp ce traficul pietonal nu va fi afectat. Conform estimărilor, reabilitarea podului ar trebui să fie finalizată până la sfârșitul lunii ianuarie 2025.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incident grav în curtea școlii. O poartă de fotbal a căzut pe mâna unui copil de 12 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare: