Revelion 2024 la Mioveni!

de | 27.12.2023 16:01 | Mioveni, Lifestyle

Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni îi invită pe toți cetățenii care doresc să petreacă trecerea dintre ani în aer liber, în Centrul Civic al Orașului, unde va fi organizat un impresionant foc de artificii.
Pentru organizarea Revelionului cât și pe durata manifestărilor, circulația auto va fi suspendată în zona centrală a orașului, în intervalul orar 23.00-01.30, din punctul Robea semafor până la Școala Veche.
Șoferii vor folosi rutele ocolitoare indicate de polițiștii prezenți în teren, respectiv pe Str. 7 Septembrie, Str. Ion Pilat, Str. Hanul Roșu, Str. Mihai Eminescu, Str. Părăști.
Vă așteaptă un Revelion de neuitat, alături de prieteni, o seară memorabilă la trecerea dintre ani, sub cerul luminat aici, la Mioveni!”, anunță organizatorii. 
Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Magia sărbătorilor continuă, la Târgul de Crăciun Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Consiliul Local Mioveni | Mihai Eminescu | Mioveni | Pitești

Ultimele articole