România îndeplinește acum condițiile pentru ridicarea vizelor de intrare în SUA

de | 01.10.2024 16:00 | Național, Politic

România îndeplinește acum condițiile pentru ridicarea vizelor de intrare în SUA, transmite senatorul Dănuț Bica care afirmă că cei mai importanți pași din acest proces au fost începuți în perioada guvernărilor liberale.
„Ca prim-ministru, președintele PNL Nicolae Ciucă a discutat în februarie 2023 cu senatorii americani Richard Durbin şi Jeanne Shaheen, care, o lună mai târziu, au inițiat proiectul legislativ „Romania Visa Waiver Act of 2023”.
Premierul Ciucă a desemnat, apoi, un coordonator național al accesului țării în Programului Visa Waiver.
Ministerele Afacerilor Externe, Interne și Justiției au comunicat constant instituțiilor americane măsurile luate, potrivit cerințelor acestui program.”, a transmis senatorul Dănuț Bica pe pagina de Facebook.
Domnia sa mai precizează faptul că intrarea în Programul Visa Waiver va aduce românilor condiții mai facile de călătorie în SUA și va îmbunătăți cooperarea româno-americană.
Foto: Facebook  Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole