Let’s Do It, Romania! Sute de saci de deșeuri, strânse de voluntarii din Mioveni

de | 21.09.2024 16:02 | Administrație, Mioveni

Administrația locală din Mioveni s-a implicat alături de voluntari în cea mai mare acțiune de ecologizare din țară. În cadrul Zilei de Curățenie Națională organizată de ‘Let’s Do It, Romania!’, voluntarii din Mioveni au avut o implicare notabilă, iar elevii au fost cei mai numeroși participanți. Peste 500 de voluntari au strâns mai mult de 700 de saci de deșeuri de pe malurile Râului Argeșel, din zona Pădurii Făget și din oraș.

Deținuții Penitenciarului Mioveni au contribuit, de asemenea, la curățenie în zona alocată lor, demonstrând că această acțiune a fost una de solidaritate din partea întregii comunități, potrivit informării publicate de administrația locală. S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a asigurat transportul deșeurilor colectate și al elevilor, susținând astfel eforturile voluntarilor. ”Conducerea Primăriei Mioveni mulțumește tuturor celor implicați, în special elevilor și profesorilor, pentru efortul depus.

Asociația Let’s Do It, Romania! a oferit mănuși, saci pentru colectarea deșeurilor și a recompensat voluntarii cu dulciuri.

Împreună facem diferența!”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Sursă foto: FB Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Festival de științe în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole