Ei sunt românii care au murit în accidentul din Italia. Cei doi soți erau din Argeș și Dâmbovița

de | 05.10.2023 14:05 | Național, Eveniment

Accident tragic mați seară, lângă Veneția, acolo unde un autobuz a căzut 15 metri în gol şi a luat foc.

accident Italia

Foto: romaniatv.net

În el se aflau aproape 40 de oameni la bord. Acesta se îndrepta spre un camping din zona Veneţia însă la un moment dat, șoferul autobuzului a pierdut controlul și a virat dreapta, trecând prin parapetul de protecție, prăbușindu-se ulterior în gol.

21 de oameni şi-au pierdut viaţa în urma accidentului. Aceștia erau din Ucraina, România, Germania, Portugalia,  Croația și Africa de Sud.

accident Italia

Foto: observatornews.ro

Din păcate o frumoasă familie de români a pierit n cumplitul accident. Cei doi soți erau din Argeș și Dâmbovița, informează observatornews.ro.

Aceștia erau plecați de ani buni în Germania, acolo unde munceau și aveau chiar și rezidență. Mircea și Mihaela și-au pierdut viața alături de fetele lor, Aurora și Georgiana, care aveau 8 și 13 ani.

Trupurile familiei se află la morga spitalului din Veneția și vor fi repatriate în momentul în care autoritățile române vor stabili acest lucru, de comun acord cu cele italiene.

sursă foto: gov.ro

Familiile îndurerate au fost asigurate că vor primi sprijin din partea statului român în această situație tragică. Lucru confirmat şi de premierul României – Marcel Ciolacu, printr-o postare pe Facebook.

Doresc să transmit condoleanțe familiei celor patru români care și-au pierdut viața în teribilul accident de autocar de ieri din Italia.
Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsuflețite.
Dumnezeu sa-i odihnească!”, a transmis Marcel Ciolacu.

Mai jos vă prezentăm imaginile tragicului accident, surprinse de o cameră. Este prezentat exact momentul în care autocarul se prăbușește zeci de metri în gol, de pe pasajul rutier.

Video: YouTube

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Primarul de la Mioveni-dus cu mașina poliției din arest la DNA Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole