Românii reclamă probleme la noile Dustere: „M-a exasperat de câte ori mi s-a aprins”

de | 19.08.2024 20:20 | Eveniment, Județean, Național

Românii care dețin modele recente de Dacia Jogger și Duster reclamă probleme la motor, inclusiv erori de sistem și opriri bruște, potrivit stirileprotv.ro

M-a exasperat de câte ori mi s-a aprins în 2.000 km. Jogger nou”, scrie un șofer pe un grup al posesorilor de Dacia.

Pe același grup, un alt șofer spune că Duster-ul său care are doar 1.000 de km s-a oprit pur și simplu în mers și a afișat mesajul ”Pericol avarie cutie de viteze”.

456225989 8064638080319079 2315304810702367702 n - Românii reclamă probleme la noile Dustere: „M-a exasperat de câte ori mi s-a aprins”

În clipul postat pe grupul posesorilor de Dacia își exprimă nemulțumirea față de problemele întâmpinate, după ce a dat o sumă importantă de bani pe mașină și nu mai poate pleca cu ea.

Conform sursei citate, Uzina de la Mioveni nu a anunțat până acum nicio acțiune de rechemare pentru aceste defecțiuni.

În paralel, Renault a emis o rechemare pentru vehiculele echipate cu motorul hibrid de 1.6 litri, inclusiv cele vândute în România. Este vorba despre modelele Clio, Arkana, Megane și Captur, toate echipate cu motorul 1.6 E-Tech, care se află însă și pe noile modele Jogger și Duster 3.

Rechemarea vizează remedierea defectelor tehnice pentru a preveni disfuncționalitățile și pentru a asigura funcționarea corectă a motorului. Proprietarii sunt sfătuiți să se adreseze serviciilor autorizate pentru verificări și reparații.

Foto descriptiv: Dacia

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

83 de accidente rutiere în Argeș în minivacanța de Sfânta Maria

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dacia | Mioveni | Renault