Românii se întorc din minivacanța de Sfânta Maria! Aglomerație pe Autostrada Soarelui, dar și pe Valea Prahovei și Valea Oltului

de | 18.08.2024 18:49 | Eveniment, Național

Românii se întorc din minivacanța de Sfânta Maria, iar traficul rutier este îngreunat pe mai multe artere principale din țară.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în jurul orei 17:00 se înregistrau valori intense de trafic pe Autostrada A2 pe sensul dinspre Constanța către București (în medie 40-50 de autovehicule/minut).

Între localitățile Medgidia și Cernavodă s-au format coloane de mașini.

Traficul este aglomerat și pe Valea Prahovei (DN 1), între stațiunile Azuga și Bușteni, pe sensul Brașov – Ploiești, dar și pe Valea Oltului (DN7) între localitățile Brezoi și Călimănești, pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea.

Aceste perioade de trafic intens necesită răbdare din partea șoferilor și o conducere preventivă, având în vedere aglomerația și riscurile asociate. Autoritățile recomandă folosirea rutelor alternative și evitarea manevrelor periculoase pentru a asigura o revenire în siguranță acasă.

Recomandăm conducătorilor auto să folosească și rute alternative, să evite să aibă preocupări de natură a le distrage atenția de la condus, să nu se angajeze în depășirea coloanelor de autovehicule, să se asigure foarte bine înainte de a schimba direcția sau banda, să nu circule/oprească pe banda de urgență!

În nicio situație nu conduceți după ce ați consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive!”, recomandă polițiștii rutieri

Sursă foto Facebook A2-Autostrada Soarelui/Grg Radu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Autoturism distrus de flăcări la Rătești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare: