Românii stau iar în trafic! S-au format coloane de mașini pe mai multe drumuri din țară

de | 15.08.2024 14:20 | Eveniment, Județean, Național

Traficul rutier este aglomerat în această după-amiază pe mai multe șosele principale, astfel că șoferii trebuie să se înarmeze cu răbdare.

În aceste momente circulația pe DN 7 este intensă, iar traficul se întinde în cozi imense pe sensul Pitești-Râmnicu Vâlcea.

15dcdd24 d0ec 4a8f beb9 f30c4e1a9aed - Românii stau iar în trafic! S-au format coloane de mașini pe mai multe drumuri din țară

Coloane de mașini s-au format astăzi și pe DN 7C Bascov – Curtea de Argeș.

6d5e1040 fb7d 4554 ba3c 8c071e4db285 - Românii stau iar în trafic! S-au format coloane de mașini pe mai multe drumuri din țară

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a raportat că se circulă îngreunat și pe arterele principale către destinațiile turistice de la mare și de pe Valea Prahovei.

Cozi imense s-au format astăzi și pe Autostrada A2 pe sensul dinspre București către Constanța, precum și la ieșire de pe Autostrada A4 către localitatea Agigea. Se circulă în coloană și pe DN 39 între Agigea și Eforie Nord pe sensul către Vama Veche.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să opteze și pentru rute alternative:

Către litoral:

1. București – DN 2 – Urziceni – Slobozia – Hârșova – DN 2A Constanța: O variantă ocolitoare ce evită autostrada A2 și poate reduce aglomerația pe segmentele de drum intens circulate.
2. București – Fundulea – DN 3 – Lehliu-Gară – DN 3A Drajna sau A2 Fetești: Această rută oferă o combinație între drumuri naționale și segmente din autostrada A2, ceea ce poate ajuta la evitarea ambuteiajelor.
3. București – A2 Drajna – DN 21 Călărași – Ostrov (traversare cu bacul) – Adamclisi – Murfatlar – DN 3 Constanța: Include traversarea Dunării cu bacul, oferind o variantă pitorească și mai puțin circulată către litoral.

Către Brașov (pentru evitarea aglomerației pe DN 1):

1. București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia – DN 1A Brașov: Ocolind Valea Prahovei prin drumul Cheia – Săcele, această rută oferă o alternativă mai puțin aglomerată către Brașov.
2. București – Autostrada A1 – Pitești – Câmpulung – DN 73 Râșnov: O variantă ce traversează zone pitorești, evitând aglomerația din zona Comarnic-Sinaia.
3. București – DN 71 – Târgoviște – DN 72A – Câmpulung – DN 73 Râșnov: Această rută trece prin Târgoviște și Câmpulung, fiind o alternativă bună pentru cei care doresc să evite drumul național DN 1.
4. București – Târgoviște – DN 71 Sinaia: O variantă care permite accesul la Sinaia printr-o rută mai puțin utilizată.

Recomandările polițiștilor rutieri

Participanții la trafic sunt sfătuiți să circule cu atenţie sporită, să păstreze o distanţă suficient de mare între vehicule pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să evite depășirile riscante, a coloanelor de autovehicule și să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției.

Sursă foto: Info Trafic Pitești

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie de Sfânta Maria. Bebeluș de 5 luni găsit fără suflare în casă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare: