S-a decis! Tudor Pendiuc iese din închisoare!

de | 13.06.2024 16:10 | Eveniment, Importante, Județean

Fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc iese din închisoare!

Decizia a fost luată astăzi, 13 iunie de magistrații Judecătoriei Pitești.

„Admite propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Mioveni privind pe condamnatul PT, CNP …, fiul lui …, în prezent deținut la Penitenciarul Mioveni. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 374/2023 din 05.05.2023 emis de Tribunalul București – Secția I Penală în baza sentinţei penale nr. 143 din 12.02.2020 pronunțată de Tribunalul București – Secția I Penală, astfel cum a fost modificată prin decizia penală nr. decizia penală nr. 927/A din data de 05.05.2023 pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti – Secția I Penală, dacă nu este arestat în altă cauză. Atrage atenţia condamnatului asupra dispoziţiilor art. 61 C. pen. din 1969. În temeiul art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În temeiul art. 275 alin. (6) C. pr. pen. onorariul parțial al apărătorului din oficiu în cuantum de 170 de lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicarea copiei de pe minută. Pronunţată prin punerea minutei la dispoziția părților și a procurorului, astăzi, 13.06.2024.”, se arată în decizia instanței.

Reamintim faptul că fost edil al Piteștiului a fost închis la penitenciarul Mioveni, în urma condamnării la patru ani de închisoare în dosarul Publitrans,

Acesta a executat mai bine de un an şi opt luni din pedeapsa dată, la care se adaugă şi recompensele obţinute ca urmare a muncii prestate în penitenciar.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pendiuc, Văsîi şi Scarlat au pierdut definitiv şi ultima cale de atac în procesul „Publitrans”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole