Sală de jocuri de noroc din Pitești jefuită de un bărbat de 27 de ani din Drăganu

de | 20.06.2024 20:35 | Eveniment, Județean

  • Argeșean trimis în judecată!

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat în data de 18 iunie cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cu persoana bănuită cercetată în stare de arest preventiv.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în noaptea de 28 spre 29 aprilie, în jurul orei 03:00, un bărbat de 27 de ani, din Drăganu, ar fi pătruns într-o sală de jocuri de noroc din Pitești, purtând o mască și având asupra sa un cuțit, împrejurare în care ar fi sustras suma de peste 13.000 de lei.

Amintim faptul că bărbatul a fost reținut pe 27 mai, după administrarea probatoriului, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior acesta fiind prezentat instnaței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

„Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, B

 

Foto descriptiv

 

 

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean găsit fără suflare! S-a electrocutat!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Drăganu | Pitești