Șapte persoane au fost arestate la un botez, după ce s-au bătut cu furci și topoare

de | 21.09.2023 17:47 | Eveniment, Știri

Un botez s-a transformat ntr-un adevărat măcel, în Bihor, după ce două familii s-au bătut cu furci, topoare și bâte de baseball.

Totul a pornit de la prima familie, care a fost extrem de deranjată că nu a fost invitată la petrecerea organizată de a doua.

De la vorbe urâte și jigniri până la înarmarea petrecăreților cu furci, bâte, topoare, sticle şi pietre, nu a fost cale lungă!

Până la ajungerea organelor de lege, scandalagii au reușit să mute bătaia din stradă până în propriile curți.

În urma conflictului, trei victime au necesitat îngrijiri medicale, iar şapte dintre scandalagii – cinci bărbați de 59, 48, 37, 32 și 23 de ani, o femeie de 59 de ani și un tânăr de 17 ani -, toți din comuna Gepiu, au fost reţinuţi pentru 24 ore, potrivit Antena 3 CNN.

Toți aceștia au fost prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Salonta, respectiv la Judecătoria Salonta, cu propunere de arestare preventivă.

După ce în timpul incidentului le-au reproşat poliţiştilor că n-au venit mai devreme, ca să-i apere pe unii de alţii, la audieri, au susţinut că nu au ce să-şi reproşeze unii altora şi că poliţiştii sunt de vină pentru tot ce s-a întâmplat, pentru că nu trebuia să intervină”, au declarat, pentru BIHOREANUL, surse din anchetă, conform sursei citate anterior.

Pe numele celor șapte persoane câte un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Mai mult de atât, a fost dispusă arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat  e 28 de ani, implicat în scandal, care este căutat de către organele de lege.

 

foto descriptiv sansanews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scene de groază în Argeș: Bătrână de 80 de ani – violată și sechestrată de un consătean!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole