Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

de | 08.06.2024 17:19 | Județean, Lifestyle

Astăzi, 8 iunie, compania DRÄXLMAIER Pitești a reunit angajații și familiile acestora pentru o zi plină de veselie și activități recreative prin care să îi sărbătorească pe cei mici.

Compania DRÄXLMAIER Pitești a celebrat cu entuziasm Ziua Copilului, organizând un eveniment plin de veselie și divertisment pentru angajați și familiile acestora. Această zi specială a adus împreună copii și părinți într-o atmosferă de sărbătoare, marcată de activități captivante pentru cei mici.

ziua copiilor DRAXLMAIER Pitesti 4 - Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

Ne-am dorit să oferim colegilor noștri și familiilor acestora o zi plină de veselie, într-un cadru prietenos și distractiv. Este important pentru noi să creăm astfel de ocazii speciale, care să consolideze legăturile din echipa noastră și să aducă bucurie copiilor,” a declarat Răzvan Stoica, Plant Manager DRÄXLMAIER Pitești.

ziua copiilor DRAXLMAIER Pitesti 5 - Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

Copiii s-au bucurat de numeroase activități creative și distractive, iar fiecare mic participant a primit cadouri. Printre atracțiile principale s-au numărat toboganele gonflabile, care au adus zâmbete pe fețele celor mici, dar și mascotele și animatorii care au întreținut atmosfera pe tot parcursul zilei.

ziua copiilor DRAXLMAIER Pitesti 1 1 - Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești ziua copiilor DRAXLMAIER Pitesti 2 - Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

Pentru a imortaliza momentele de bucurie, au fost plasate cabine foto, unde toți cei prezenți au putut face poze amuzante.

ziua copiilor DRAXLMAIER Pitesti 3 - Sărbătoarea copiilor la DRÄXLMAIER Pitești

Ne bucurăm să fim alături de angajații noștri și familiile acestora într-o zi atât de specială. Investim în bunăstarea celor din jurul nostru și ne dorim să fim mereu un partener de încredere, atât la locul de muncă, cât și în comunitate”, a adăugat Daniela Cîrciuvoianu, Head of Engineering Technology Support.

Evenimentul a fost un real succes, oferind o zi de neuitat pentru toți cei prezenți.

A fost o zi extraordinară, plină de bucurie. Am venit împreună cu copiii mei, care s-au distrat de minune pe toboganele gonflabile și au adorat mascotele și jocurile cu animatorii. Mă bucur să lucrez pentru o companie care investește în fericirea angajaților și a familiilor acestora,” a spus Elena, angajată a companiei DRÄXLMAIER Pitești

Compania DRÄXLMAIER Pitești își reafirmă astfel angajamentul față de bunăstarea angajaților săi și a familiilor acestora, prin organizarea de evenimente care să promoveze spiritul de echipă și să aducă momente de neuitat.

Sursă foto: DRÄXLMAIER Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole