Șase studenți în practică la ISU Argeș

de | 08.07.2024 14:45 | Administrație, Județean

O nouă serie de studenți a ieșit de pe băncile Academiei de Poliție ,,Al. I. Cuza”, iar șase dintre aceștia s-au prezentat în această dimineață la sediul ISU Argeș pentru a efectua stagiul de practică, informează pompierii argeșeni într-o postare din mediul online.
Îndrumați de către tutorii lor profesionali, viitorii pompieri își vor consolida cunoștințele primite și vor fi implicați în activitățile desfășurate în cadrul subunităților de intervenție, căpătând astfel experiența ce stă la bazele unui salvator, în perioada 8 iulie – 2 august 2024.
Ce șase studenți sunt dornici să învețe din experiențele colegilor, fiind nerăbdători să le adreseze întrebări și să-și sedimenteze informațiile acumulate la cursurile facultății.
Aceștia și-au propus să realizeze lucruri mărețe, iar prin perseverență să reușească să facă parte dintre cei mai buni pompieri.
„Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, îi asigurăm de tot sprijinul nostru, contribuind cu pregătire specifică și exemple de bune practici.
Le dorim succes în misiuni, valorificând pe deplin aceste perioade de practică, când iau contact cu situații de urgență reale pentru salvarea de vieți și bunuri”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.
Foto: ISU Argeș
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș

Ultimele articole