Scandal într-o stație de carburanți din Stoenești. Un bărbat de 42 de ani a fost reținut

de | 28.05.2024 16:43 | Județean, Eveniment

Pe 27 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vizat în acest dosar este un bărbat de 42 de ani, din Cetățeni.

Bărbatul este acuzat că, pe 3 mai, ar fi mers în zona unei stații de alimentare cu carburanți din localitatea Stoenești, unde, împreună cu un tânăr ar fi lovit un bărbat, tulburând, astfel, liniștea și ordinea publică.

De asemenea, din verificări a reieșit faptul că argeșeanul de 42 de ani s-ar fi deplasat cu mașina până la locul faptei, deși nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

După administrarea probatoriului, el a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de astăzi, 28 mai, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv dbonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Jaf la o sală de jocuri din Pitești: Un tânăr înarmat cu un cuțit și cu fața acoperită a furat 13.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel | Rucăr | Stoeneşti

Ultimele articole