Scene de groază în Argeș: Bătrână de 80 de ani – violată și sechestrată de un consătean!

de | 21.09.2023 16:53 | Eveniment, Importante, Știri

Teroare pentru o femeie din Argeș, în vârstă de 80 de ani, după ce a fost sechestrată și violată de un consătean.

Femeia, din Moșoaia, a sesizat, în cursul zilei de 19 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești, cu privire la faptul că aceasta o ar fi fost constrânsă de un consătean să întrețină raporturi sexuale, iar ulterior, bărbatul nu i-ar fi permis să părăsească locuința timp de mai multe ore.

Organele de lege au efectuat cercetări, iar în urma lor s-a stabilit că în cursul zilei de 17 septembrie, violatorul, în vârstă de 62 de ani, din Moșoaia, ar fi agresat-o fizic și constrâns-o pe victimă să întrețină raporturi sexuale, după care nu i-ar fi permis victimei să părăsească locuința timp de mai multe ore.

Bărbatul s-a ales dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, conform art. 218 și 205 din Codul Penal, iar după administrarea probatoriului, în ziua de 19 septembrie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Violatorul a fost prezentat, miercuri, 20 septembrie, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței competente, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat.

Recomandări din partea polițiștilor argeșeni, adresate în special categoriilor de persoane cu risc crescut de victimizare din punct de vedere al vârstei (cum ar fi persoane vârstnice și copii):

– să nu meargă în locuința unor persoane pe care nu le cunosc, indiferent de motiv;
– să nu permită accesul în locuință unor persoane pe care nu le cunosc, fără a verifica temeinic justificarea;
– să anunțe imediat atunci când sunt victime ale unor infracțiuni.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto ziarulincomod.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Polițiștii din Argeș au desfășurat activități preventive în 8 școli din județ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești

Ultimele articole