Se fac angajări din sursă externă la Penitenciarul Spital-Mioveni! Două posturi scoase la concurs

de | 11.09.2024 18:02 | Județean, Lifestyle

Dacă îți dorești să îmbraci uniforma de polițist de penitenciare și visezi la o carieră în structurile de apărare, acum este șansa ta!

Penitenciarul Spital-Mioveni a scos la concurs două posturi vacante de agent operativ bărbați, recrutarea făcându-se din sursă externă.

Cei care doresc o carieră în cadrul structurilor de apărare sunt invitați să își depună dosarul la sediul unității până la data de 20 septembrie 2024.

Candidații interesați trebuie să aibă o diplomă de bacalaureat, abilități fizice solide și cunoștințe de bază în utilizarea calculatorului.

Procesul de selecție va cuprinde mai multe etape: o probă sportivă pentru evaluarea condiției fizice, o probă practică pentru verificarea competențelor informatice, un interviu și o probă scrisă pentru evaluarea cunoștințelor necesare postului.

Pentru mai multe informații privind condițiile de participare, componența dosarului, probele de concurs, bibliografia și tematica, cei interesați sunt invitați să acceseze următorul link: https://anp.gov.ro/…/publicat-la-30-08-2024-concurs-de…/

Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să își înceapă o carieră în sistemul penitenciar.

Foto: Facebook Penitenciarul Spital-Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Inconștiența era cât pe ce să-l coste viața. A ajuns la spital cu arsuri după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate pentru a face un selfie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Penitenciarul Mioveni

Ultimele articole