Se prelungește „Toamna Piteșteană” !

de | 07.10.2022 17:27 | Eveniment, Pitești, Știri

 

Începând de astăzi, joi, 6 octombrie, festivalul „Toamna Piteșteană” ediția a XVI-a este găzduită de Piața „Vasile Milea” și Piața Primăriei din Pitești. Mai mult de atât, evenimentul a fost prelungit până pe data de 18 octombrie la cererea cetățenilor!

Astfel, festivalul „Toamna Piteșteană”, se desfășoară în perioada 6 – 18 octombrie, între orele 09:00 – 20.00, în centrul orașului, fiind așteptați vizitatori.

pitestii - Se prelungește „Toamna Piteșteană” !

La eveniment puteți găsi spre vânzare, produse specifice sezonului de toamnă – legume, fructe, vin și must, dulcețuri și conserve, produse apicole, plante medicinale sau aromatice, arbuști și viță-de-vie, dulciuri de casă sau produse din carne și lactate de sezon, dar și diferite specialități din categoria Street Food.

miere pitesti - Se prelungește „Toamna Piteșteană” !

La evenimentul din acest an participă peste 130 de comercianți, devenind astfel o tradiție de sezon a orașului.

 

Foto Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi! Un bărbat a fost atacat de urs!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești