Seară de poveste și spectacol la Pitești!

de | 22.12.2023 16:34 | Pitești, Lifestyle

Autoritățile locale din Pitești continuă seria spectacolelor oferite cetățenilor în această perioadă. Astăzi, este programat spectacolul Poveste de Crăciun”, coordonat de coregraful internațional Alfred Schieb, la Filarmonica Pitești și în Piața Primăriei sunt așteptați cei din Corală „D. G. Kiriac” cu momente artistice deosebile.

Vă reamintim că astăzi, de la ora 17:00 în sala Simfonia” a Filarmonicii Pitești este anunțat un eveniment ce aduce în prim-plan miracolul Nașterii Mântuitorului și atmosfera sărbătorilor de iarnă, prin intermediul interpretării artistice a copiilor și tinerilor care urmează cursurile de dans sportiv și de societate la Centrul Cultural Pitești, sub îndrumarea coregrafului Alfred Schieb. Intrarea este liberă.

De asemenea, la Târgul de Crăciun Pitești, magia sărbătorilor de iarnă prinde într-un spectacol oferit de Corala D. G. Kiriac”. Astfel, între orele 17:00 – 18:00 în Piața Primăriei vizitatorii Târgului vor fi răsfățați cu un moment artistic special: colinde minunate, interpretate de talentata Corală D. G. Kiriac”. Se anunță o seară plină de emoție, dans, poveste și tradiții!

Sursă foto: print screen

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Căminul Internat al Liceului Tehnologic “Astra”, va fi renovat energetic prin PNRR!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești