Sebastian Mihalcsak este candidatul PNL la Primăria Coșești: ”Nu pot să vă spun că o să fac avioane…”

de | 25.02.2024 16:25 | Rural, Politic

Astăzi liberalii argeșeni au mai anunțat lansarea lui Sebastian Mihalcsak în cursa pentru Primăria Coșești. La evenimentul de lansare au fost nume cunoscute din conducerea județeană a liberalilor.

Prezentă la evenimentul de lansare a candidaturii lui Sebastian Mihalcsak în cursa pentru Primăria Coșești, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a subliniat în discursul său că echipa liberală de la Coșești împreună cu candidatul au reuști să impună stimuletul pentru nou-născuți. Și având în vedere că acesta nu are o experiență politică în spate, Alina Gorgiu i-a spus: ”Ești un pariu pe care eu mi-l doresc câștigător!” Totodată, președintele PNL Argeș i-a mai transmis: ”Este o mare responsabilitate să fii viitorul primar al comunei Coșești pentru că vorbim de peste 5.000 de locuitori care-și pun nădejdea în tine.”

Candidatul a vorbit în discursul său despre stadiul de dezvoltare al comunei Coșești, dar și despre proiectele de bază pe care vrea să le pună în aplicare: ”Consider că în comuna Coșești suntem obligați să începem de la 0. Nu pot să vă spun că o să fac avioane dacă noi nu avem pistă de aterizare. Când începi să construiești o casă nu începi cu acoperișul. Construiești fundația, casa și acoperișul, iar noi suntem obligați să începem cu fundația, una solidă. Doresc să fac din comuna Coșești una europeană!”.

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot Facebook PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

BPJ al PNL Argeș a validat noi membri. Doar la Curtea de Argeș – 50 de adeziuni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole