Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, găsită moartă într-un lac

de | 18.09.2024 20:48 | Național, Eveniment

Secretara șefă a Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Matei Vali Cătălina, a fost găsită fără suflare într-un lac din Capitală, după ce a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi.

dba8645a dd0c 47ef 82b5 f3c171225090 - Secretara-şefă a Universităţii de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” din Bucureşti, găsită moartă într-un lac

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost localizată de scafandri în Lacul Pantelimon, după ce polițiștii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere care au arătat că aceasta se îndrepta spre locul respectiv.

Se pare că femeia a lăsat mesaje de adio pentru fiul său, dar acesta le-a descoperit abia după ce telefonul său a fost repornit.

Cercetările sunt în curs de desfășurare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pentru a stabili cauzele și circumstanțele exacte ale evenimentului.

În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.”, a transmis Poliția Capitalei

Vali Cătălina Matei a plecat de acasă noaptea trecută, în jurul orei 00:00, iar dispariția sa a fost raportată astăzi.

Foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Peste 100 de animale aflate în pericol, salvate de polițiști în august

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București