Ce secții vor fi mutate aici? Corpul nou construit de la Spitalul Județean este aproape finalizat

de | 29.05.2024 09:15 | Județean, Politic

Noul corp P+4 de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, acolo unde va fi mutat blocul operator și secții de mare importanță, este aproape gata. Anunțul l-a făcut în această dimineață Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean (CJ) și al PSD Argeș.

”Punem sănătatea argeșenilor pe primul loc! Am construit și dotat un Corp Nou la Spitalul Județean!

La Spitalul Județean de Urgență Pitești este aproape de finalizare noul corp P+4, acolo unde va fi mutat blocul operator și secții de mare importanță.

Aici vor funcționa secția de Chirurgie plastică și Arși (în premieră pentru Argeș), secția de Chirurgie vasculară, secția Cardiologie și Blocul operator (cu săli de operație chirurgie plastică, electrofiziologie și chirurgie cardio-vasculară).

Este o investiție de 17 milioane de euro, la care se adaugă dotarea cu aparatură medicală în valoare de 30 milioane euro. Finanțarea este realizată din bugetul Consiliului Județean Argeș”, a transmis președintele CJ și al PSD Argeș, Ion Mînzînă.

 Material publicat de SC MB Agency Complete SRL, la comanda Partidului Social Democrat, Organizația Argeș, CMF 21240002. 

Foto descriptiv. Sursă foto: screenshot Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Nicolae Velcea: „În urmă cu 4 ani, nu am găsit în Primăria Ștefănești niciun proiect pe fonduri europene! A trebuit s-o iau de la zero”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Ion Mînzînă | Pitești | Spitalul Județean de Urgență Pitești

Ultimele articole