SEdC Mioveni: „Aveți grijă la pierderile de apă!”

de | 05.07.2024 18:50 | Mioveni, Administrație

„Aveți grijă la pierderile de apă!” transmit cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.
Reprezentanții societății precizează că pierderile de apă apărute pe rețelele interioare sunt suportate integral de către Utilizatori, întrucât facturarea se realizează în baza citirii indexului contorului de branșament, care este și punctul de delimitare dintre rețeaua publică și cea privată.
De precizat că verificarea, întreținerea și administrarea rețelelor interioare sunt atribuții care cad în sarcina utilizatorilor.
Dacă vă întrebați cum puteți verifia dacă aveți pierderi de apă pe rețeaua interioară,reprezentanții societății transmit:
„În cazul în care bănuiți că există fisuri sau defecțiuni ce provoacă pierderi de apă în rețeaua interioară, faceți următorul test. Seara, înainte de culcare, opriți toate instalațiile ce utilizează apa și citiți indexul apometrului. Dimineața, înainte de a porni orice instalație ce utilizează apa, citiți din nou indexul apometrului. Dacă pe parcursul nopții s-a înregistrat un consum, instalația are pierderi ce trebuie imediat remediate.”
SeDC Mioveni

Foto: Facebook Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni

 

Citiți, de asemeea, pe anchetaonline.ro:

Vacanța de vară la… țară! Ateliere, cursuri și expoziții dedicate celor mici

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole