SEdC Mioveni: UNDE și CÂND anunțăm o AVARIE

de | 13.09.2024 12:41 | Mioveni, Administrație

  • Informații de interes!
SEdC Mioveni
Avaria reprezintă o defecțiune, o disfuncționalitate produsă spontan în sistemul de alimentare a apei potabile, iar atunci când aceasta survine pe rețeaua interioară obligația de remediere aparține utilizatorului, transmit reprezentanții SEdC Mioveni.
Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni informează faptul că p ierderile înregistrate sunt suportate integral de utilizatori, întrucât facturarea se realizează în baza citirii indexului contorului de branșament.
Important de precizat că avariile pot duce la pierderi semnificative de apă, costuri suplimentare și inconveniente pentru utilizatori. De aceea este important ca toate 𝗦𝗘𝗦𝗜𝗭𝗔𝗥𝗜𝗟𝗘 𝗣𝗥𝗜𝗩𝗜𝗡𝗗 𝗔𝗩𝗔𝗥𝗜𝗜𝗟𝗘 𝗦𝗨𝗥𝗩𝗘𝗡𝗜𝗧𝗘 𝗣𝗘 𝗥𝗘𝗧𝗘𝗔𝗨𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗜𝗢𝗔𝗥𝗔 𝗧𝗥𝗘𝗕𝗨𝗜𝗘 𝗧𝗥𝗔𝗡𝗦𝗠𝗜𝗦𝗘 𝗜𝗠𝗘𝗗𝗜𝗔𝗧 𝗖𝗘 𝗦𝗨𝗡𝗧 𝗖𝗢𝗡𝗦𝗧𝗔𝗧𝗔𝗧𝗘!
SEdC Mioveni.pune la dispoziție un dispecerat non stop: 𝟬𝟳𝟯𝟲.𝟮𝟬𝟮.𝟬𝟲𝟳 sau 𝟬𝟯𝟰𝟴/𝟰𝟱𝟳.𝟭𝟬𝟮, unde puteți anunța avariile sau orice situație ce necesită intervenția urgentă a echipelor SEdC.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole