AZI are loc ședința Consiliului Local Pitești. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

de | 25.07.2024 13:50 | Administrație, Pitești

Astăzi, 25 iulie de la ora 15:00 va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.
Proiectele de pe Ordinea de zi sunt următoarele:
1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind însușirea raportului de evaluare pentru achiziționarea unui teren situat în extravilanul municipiului Pitești, B-dul Petrochimiștilor, km. 5, identificat cu nr. cadastral 97709.
2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea propunerilor de soluționare a cererilor pentru atestare în vederea administrării de condominii.
3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea devizului general aferent obiectivului de investiții «Extindere loc de joacă Parc Ștrand-zona Teatru de vară» actualizat la data solicitării autorizației de construire.
4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea unor erori materiale cuprinse în anexa la HCL nr. 183/25.04.2024 privind reglementarea regimului bunurilor rezultate ca urmare a realizării obiectivelor de investiții «Reabilitare
Grădina Zoologică etapa a-II-a – Țarc zimbrii», «Străpungere strada Aleea Constructorilor către bloc 5, strada Gheorghe Doja », «Reabilitare scări publice zona blocurilor DA, DB, DC cartier Găvana» și «Reabilitare scări publice zona T5, b-dul 1 Decembrie 1918».
5. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.
6. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea execuției bugetului Municipiului Pitești la data de 30.06.2024.
7. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru aprobarea Raportului pe Trimestrul II 2024 privind stadiul realizării măsurilor din Planul de Calitate a Aerului pentru indicatorul PM10, în aglomerarea Pitești, perioada 2020-2024.
8. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de Avizare pentru Lucrări de Intervenții aferentă obiectivului de investiții «Modernizare strada Aurel Vlaicu».
9. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de Avizare pentru Lucrări de Intervenții aferentă obiectivului de investiții «Modernizare strada Jan Constantinescu» .
10. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de Avizare pentru Lucrări de Intervenții aferentă obiectivului de investiții «Modernizare strada Spiru Haret» .
11. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Documentației de Avizare pentru Lucrări de Intervenții aferentă obiectivului de investiții «Modernizare strada Azurului».
12. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnicoeconomice pentru proiectul Branșament apă pentru hidranți interiori/exteriori, aferent obiectivului de investiții Renovare energetică Colegiul Economic Maria Teiuleanu.
13. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea și completarea H.C.L nr.225/23.06.2022 privind înființarea și organizarea structurii de învățământ antepreșcolar Creșa Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
14. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L nr.260/30.06.2022 privind avizarea Studiul de oportunitate privind delegarea serviciului public de transport local de călători pe aria unităților administrativteritoriale membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, a Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de călători pe raza UAT-urilor membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, precum și acordarea unor mandate speciale.
15. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de Fezabilitate pentru obiectivul de investiții Branșamente utilități obiectiv de investiții „Construire complex sportiv, str. Costache Negri, parc Ștrand, municipiul Pitești, județul Argeș”.
16. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind prelungirea unui contract de închiriere pentru unitatea locativă construită prin Agenția Națională pentru Locuințe, situată în municipiul Pitești, Aleea Papucești nr.11, bl.49 ANL.
17. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare al Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.
18. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru completarea anexei nr.2 la H.C.L nr.92/2023 privind soluționarea cererilor de repartizare a unor unități locative, în condițiile O.U.G nr.74/2007 privind asigurarea fondului de locuințe sociale destinate
chiriașilor evacuați sau care urmează a fi evacuați din locuințele retrocedate foștilor proprietari cu modificările și completările ulterioare, precum și constituirea fondului de locuințe destinate închirierii.
19. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați, pentru obiectivul de investiții „Renovare energetică Școala Gimnazială Tudor Arghezi”.
20. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați, pentru obiectivul de investiții Renovare energetică Liceul Teoretic „Ion Barbu”.
21. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea dezmembrării imobiluluiteren situat în Municipiul Pitești, str. Horia Cloșca și Crișan nr.9, având numărul cadastral 90613, în trei loturi.
22. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind declararea imobilului-teren, situat în strada Costache Negri nr.28, ca fiind de uz public local și transmiterea acestuia în administrarea Administrației Domeniului Public Pitești.
23. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea dezmembrării imobilului-teren situat în Municipiul Pitești, str. Războieni nr.35, având numărul cadastral 94572, în trei loturi.
24. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea devizului general aferent obiectivului de investiții «Amenajare teren sport multifuncțional, strada Târgu din Vale» actualizat, după finalizarea procedurilor de achiziție publică, la data solicitării autorizației de construire.
25. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea devizului general aferent obiectivului de investiții «Depozit materiale diverse» actualizat, după finalizarea procedurilor de achiziție publică, la data solicitării autorizației de construire.
26. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea documentației tehnicoeconomice pentru dotările: „Container îngropat cu tambur volumetric 50-60 l pentru deșeu menajer 5 mc, cu sistem electronic de acces”, „Container îngropat cu fantă pentru deșeuri din hârtie, carton 5 mc, cu sistem electronic de acces”, „Container îngropat cu fantă pentru deșeu plastic, metal 5 mc, cu sistem electronic de acces”, „Container îngropat cu tambur volumetric 40-50 l pentru deșeu biodegradabil 3 mc,
cu sistem electronic de acces”, „Container îngropat cu fantă pentru deșeu sticlă 3 mc, cu sistem electronic de acces”, inclusiv pentru lucrările aferente amenajării platformelor acestora și a devizului general întocmit după finalizarea procedurilor de
achiziție publică, la data solicitării autorizației de construire și cuprins în documentația aferentă proiectului tehnic de execuție.
27. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții «Teren multifuncțional cartier Războieni, str. Deceneu, Aleea Soarelui ».
28. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții «Teren sintetic multifuncțional cu suprafața modulară Școala gimnazială Tudor Vladimirescu – structura școlară nr. 2».
29. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.
30. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate nunta de diamant.
31. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea alipirii a două loturi de teren situate în intravilanul municipiul Pitești, Cartier Trivale, identificate cu numerele cadastrale 91793 și 106545.
32. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea unui schimb de imobile – terenuri .
33. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind transmiterea din administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești în administrarea Serviciului Creșa Pitești, a imobilului situat în str. Făgăraș, bl. P13, sc.C, ap.1.
34. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind modificarea HCL nr.249/27.08.2020 pentru aprobarea măsurilor de organizare și desfășurare a activităților de transport în regim de taxi și de dispecerat taxi în municipiul Pitești, cu
modificările și completările ulterioare.
35. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind preluarea în domeniul public al Municipiului Pitești a unor bunuri de natura activelor fixe, puse în funcțiune de către Societatea Apă Canal 2000 S.A., introducerea acestora în anexa nr.3 la contractul de
delegare nr.1/2010, cu modificările și completările ulterioare, precum și aprobarea valorii de inventar actualizate a bunurilor de retur, concesionate operatorului regional Apă Canal 2000 S.A. Pitești.
36. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului Municipiului Pitești pe anul 2024.
37. Diverse.
Foto: Facebook
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Găvana | Ion Barbu | Pitești | Războieni | Trivale | Tudor Vladimirescu