Azi are loc ședința extraordinară a Consiliului Local Pitești

de | 08.08.2024 08:35 | Administrație, Pitești

Astăzi, 8 august 2024, de la ora 15:00, va avea loc ședința extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Pitești.

proiecte ordinea de zi

Foto: Facebook

Iată care sunt proiectele de pe ordinea de zi:
  1. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea dezmembrării în două loturi a terenului situat în str. Dârzu nr.12C, (fostă str. Caporal Dogaru), identificat cu numărul cadastral 100967.
  2. Proiect de hotărâre inițiat de primar pentru modificarea H.C.L. nr.614/2023 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Pitești, cu modificările și completările ulterioare.
  3. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea unei erori materiale cuprinsă în anexa nr.1 la H.C.L. nr.259/25.07.2024 privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.
  4. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind aprobarea Devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați aferenți obiectivului de investiții ”Renovare energetică Școala Gimnazială Tudor Mușatescu”.

Proiectele de pe Ordinea de zi sunt disponibile și aici – https://www.primariapitesti.ro/august-2024-edinta..

 

Foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Oamenii străzii primesc ajutor din rezerva statului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Primăria Municipiului Pitești