S-a decis în ședința de Guvern. Cristian Gentea: Au fost alocați banii pentru Stadionul ”Nicolae Dobrin”

de | 11.09.2024 21:54 | Pitești, Administrație, Importante

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit în această seară cu un anunț mult așteptat: ”În ședința de Guvern de astăzi au fost alocați banii pentru Stadionul Nicolae Dobrin”. Acest anunț vine după ce la sfârșitul lunii aprilie Executivul votase memorandumul privind finanțarea Stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

După ce la sfârșitul lunii aprilie vă anunțam că Guvernul votase memorandumul privind finanțarea Stadionului ”Nicolae Dobrin” din Pitești, iar la începutul lunii în curs edilul preciza că are toată încrederea că urmează semnarea contractului dintre CNI și constructor, iată că în această seară Gentea a venit cu vestea mult așteptată: au fost alocați banii pentru Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Stadionul este o investiție CNI de aproape 100 de milioane de euro. Totodată, stadionul, de 15.200 de locuri, va avea un teren de joc înierbat pentru fotbal, incinta având dimensiunile 105 metri x 68 metri, la care se adaugă suprafața de gardă de 5 metri perimetral. Clădirea se împarte în patru zone distincte: tribuna de vest, tribuna de est, peluza de nord și peluza de sud. Numărul de locuri de parcare este de 457, dintre care: 229 în subsol, 51 de locuri pe peluza sud, 105 locuri pe tribuna est și 72 de locuri la suprafață. Arena stadionului va avea o capacitate de maximum 15.200 de spectatori.

”Veste bună pentru piteșteni!

În ședința de Guvern de astăzi au fost alocați banii pentru Stadionul „Nicolae Dobrin”.

Premierul Marcel Ciolacu a demonstrat că se ține de fiecare dată de cuvânt!

Îi mulțumesc în numele piteștenilor!”, a transmis primarul Cristian Gentea, într-un mesaj publicat în urmă cu puțin timp pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Pitești. Se lărgește strada Tineretului și se asfaltează alte trei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Marcel Ciolacu | Nicolae Dobrin | Pitești

Ultimele articole