Şeful DNA Piteşti s-a căsătorit cu o tânără grefieră!

de | 08.07.2024 10:50 | Din ediția tipărită, Importante, Județean, Lifestyle

Unul dintre cei mai de temut magistraţi ai Argeşului şi-a găsit „naşul”! Marius-Ionel Ştefan, procurorul-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, a spus adio burlăciei, recăsătorindu-se în weekendul care tocmai a trecut. Cea care a reuşit să-l cucerească şi să-l determine să spună „da” în faţa ofiţerului de stare civilă este o superbă tânără care lucrează tot în domeniul justiţiei.

marius stefan si sotia 2 - Şeful DNA Piteşti s-a căsătorit cu o tânără grefieră!

Tânăra mireasă se numeşte Ramona-Adelina, este absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii din Piteşti, iar în ultimii trei ani a lucrat ca grefier la Judecătoria Piteşti. Soţia procurorului-şef al DNA Piteşti se pregăteşte să devină magistrat ca şi proaspătul ei soţ, iar în prezent studiază în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii (INM), unde a fost admisă în primăvara acestui an.

nunta marius stefan dna

Sâmbătă, 6 iulie, cuplul şi-a unit destinele în faţa preotului, ceremonia religioasă având loc la Catedrala „Sf. Apostoli Petru şi Pavel” din Mioveni, iar seara a fost mare petrecere la salonul de evenimente Vialucci din cadrul Apulum Events din Mioveni, acolo unde familiile, prietenii şi colegii celor doi au dorit să le fie alături în această zi importantă pentru proaspăta familie Ştefan. Mireasa a purtat o spectaculoasă rochie ca de prinţesă, care i-a pus în evidenţă silueta desăvârşită.

Naşii aleşi de cei doi au fost medicul Costin Ştefan, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti, şi soţia sa, Larisa, de asemenea medic la Spitalul de Pediatrie Piteşti.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Manole | Judecătoria Piteşti | Mioveni | Spitalul de Pediatrie Piteşti | Vama Veche