Senatorul Dănuț Bica: „Sprijinim Diaspora”

de | 09.10.2024 08:48 | Național, Politic

„Sprijinim românii din afara granițelor să se întoarcă acasă!”, transmite senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare.
Acesta precizează faptul că românii din diaspora vor avea beneficii importante dacă revin în țară, potrivit unui proiect de lege depus la Senat de parlamentarii PNL.
Proiectul liberal prevede facilități fiscale prin programe precum: „Prima Investiție”, „Prima Fermă”, „Prima Livadă” sau „Prima Seră”.
Totodată mai sunt oferite reduceri semnificative de impozite, granturi guvernamentale și chiar dublarea investiției de către stat.
Senatorul Dănuț Bica informează de asemenea că statul va sponsoriza și școlile românești din străinătate, ai căror absolvenți vor avea acces la liceele și universitățile din țară, pe locuri special rezervate.
„PNL a solicitat dezbaterea în procedură de urgență a acestei inițiative legislative„, a mai transmis Dănuț Bica printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook.
Foto: Facebook Bica Danut
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica