Seri frumoase de toamnă la Restaurant Marcea by The Place

de | 05.09.2024 22:30 | Ștefănești, Lifestyle

Serile de toamnă aduc o atmosferă specială pe terasa restaurantului Marcea by The Place, unde relaxarea devine un adevărat răsfăț pentru simțuri.

Marcea by The Place

Aerul proaspăt, ușor răcoros, îmbinat cu mirosul preparatelor delicioase, o băutură caldă în mână sau un pahar de vin aromat, toate acestea împreună cu o muzică ambientală creează un cadru perfect pentru a te destinde după o zi agitată.

Marcea by The Place

Terasa Marcea by The Place devine un refugiu confortabil, unde plăcerea de a te bucura de preparate delicioase se îmbină perfect cu conversațiile relaxate, într-o atmosferă intimă.

Acesta este locul rafinamentului și al gusturilor alese, cu preparate iberice autentice, pline de savoare, alăturate vinurilor autohtone, din strugurii copți în viile Ștefăneștiului.

Crama Marcea

Deliciile culinare iberice sunt acompaniate de întreaga gamă de vinuri ale Cramei Marcea.

Nu uitați de cea mai bună pizza pe care o puteți savura cu familia sau prietenii.

Marcea by the place

Dacă aveți de sărbătorit un eveniment, o conferință în interes de serviciu, sau vă doriți o simplă ieșire din cotidian, restaurantul vă oferă servicii de calitate, atmosferă plăcută și preparate pe măsură.

Marcea restaurant

 

Foto: Facebook Restaurant Marcea by The Place

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lucrările a 25 de artiști plastici, la Salonul Argeșean de Arte Vizuale

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea

Ultimele articole