Servicii de top la Service Oprescu din Micești. De acum și stație ITP

de | 16.01.2024 13:19 | Lifestyle, Anunțuri

Din 2008 cei de la Service Oprescu din Micești sunt pe piața locală, iar cum vin cu un anunț important: din acest an au și stație ITP autorizată RAR. Vulcanizarea și service-ul auto sunt la 15 minute de Pitești.

Service Oprescu Micești se ghidează după câteva repere importante: calitate, rapiditate și responsabilitatea. Echipa de aici garantează că Service Oprescu din Micești este cheia rezolvării problemelor mașinii în orice este legat de vulcanizare și service pentru roți. Cu o echipă de tehnicieni calificați și bine instruiți, se dedică să rezolve orice problemă a mașinii, indiferent de marca sau modelul vehiculului. Cei de la Service Oprescu Micești sunt pregătiți să oferere soluții eficiente și profesionale. Program: luni – vineri: 08:00 – 18:00 și sâmbătaă: 08:00 – 13:00. Adresă: strada Calea Campulung, nr.74 C,  localitate Micești, județul Argeș. E-mail: oprescu.service@gmail.com. Telefon: 0771.458.125 (programări la telefon și Whatsapp).

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Service Oprescu din Micești caută un nou membru pentru a-și întregi echipa!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Micești | Pitești | Service Oprescu Micești | Vulcanizarea Service Oprescu