Sfârșit tragic pentru un copil de 11 ani! A murit sfâșiat de câini

de | 30.08.2024 18:36 | Eveniment, Național

Tragedie fără margini într-o localitate din județul Harghita. Un copil de numai 11 ani a murit sfâșiat de proprii câini.

Potrivit stirileprotv.ro, în jurul orei 11:30, copilul s-a deplasat pe o păşune din apropierea locuinţei pentru a aduna animalele din ferma familiei, iar acolo a fost atacat de câinii de pază. În urma atacului, băiatul a suferit mai multe leziuni.

Potrivit sursei citate, cel care l-a descoperit prăbușit la pământ, inconștient, a fost chiar tatăl său.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj medical, dar și oamenii legii.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru micuț, decât să constate decesul.

La data de 30 august 2024, în jurul orei 11:30, poliţiştii din cadrul Poliţiei Odorheiu Secuiesc au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la decesul unui minor din localitatea Petecu.

Din cercetările preliminare efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a rezultat faptul că un copil, de 11 ani, în timp ce s-ar fi deplasat pe o păşune din apropierea imobilului de domiciliu, pentru a aduna animalele din ferma familiei, ar fi fost atacat de mai mulţi câini deţinuţi de familie pentru a asigura paza animalelor din fermă, în urma acestui atac băiatul suferind mai multe leziuni corporale. Din păcate, membrii echipajului de ambulanţă aflaţi la faţa locului au constatat decesul minorului”, au precizat reprezentanţii IJP Harghita.

Trupul neînsuflețit al copilului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei. În continuare, polițiștii investighează cazul, sub supravegherea procurorului, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs evenimentul.
Foto descriptiv Știrile Pro tv
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Harghita

Ultimele articole