Sfârșit tragic pentru un pilot de curse off road! Și-a pierdut viața la doar 28 de ani

de | 12.09.2024 21:53 | Național, Eveniment

Grav accident rutier în județul Suceava, pe pe E 85, supranumit ”drumul morții”. Andrei Piedemonte, un tânăr pilot de curse off-road, și-a pierdut viața la doar 28 de ani.

Potrivit Monitorul de Suceava, Andrei se afla la volanul mașinii sale când un TIR a intrat pe contrasens și l-a lovit frontal. Impactul devastator a curmat prea devreme viața tânărului pilot, care se deplasa regulamentar.

883855big - Sfârșit tragic pentru un pilot de curse off road! Și-a pierdut viața la doar 28 de ani

Federația Română de Automobilism Sportiv a transmis un mesaj de condoleanțe, exprimând durerea resimțită de întreaga comunitate.

Moment dureros care lovește comunitatea de off road din FRAS! Pilotul de off road Andrei Piedemonte (28 de ani) a decedat astăzi, în urma unui accident rutier petrecut pe raza localității Vadu Moldovei (județul Suceava). Dumnezeu să-l odihnească!”, este mesajul transmis de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

459094121 927388366090106 1164095557536310778 n - Sfârșit tragic pentru un pilot de curse off road! Și-a pierdut viața la doar 28 de ani

Accidentul a avut loc astăzi, 12 septembrie, în jurul orei 12:30, în apropierea localității Vadu Moldovei, când șoferul TIR-ului, un bărbat de 28 de ani din Pașcani, a pierdut controlul vehiculului din cauza carosabilului ud. Acesta a frânat brusc, a derapat și a pătruns pe sensul opus, lovind în plin mașina lui Piedemonte, care circula regulamentar. În urma impactului, pilotul a fost găsit încarcerat de echipajele de intervenție, însă leziunile suferite au fost incompatibile cu viața.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el, decât să declare decesul.

La data de 12.09.2024, în jurul orei 12:30, un bărbat de 28 de ani din municipiul Pascani, jud. Iași, în timp ce conducea autoutilitara pe D.N 2-E85, pe raza satului Vadu Moldovei, com. Vadu Moldovei, jud. Suceava, pe relația Vadu Moldovei-Drăgușeni, a frânat brusc, a intrat în derapaj pe fondul carosabilului umed și a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoturismul condus de catre un bărbat de 28 de ani din municipiul București.”, au transmis polițiștii suceveni

În mașină cu el se mai aflau două femei, de 42 și 20 de ani, care au fost rănite și au ajuns la spital.

Potrivit sursei citate, șoferul camionului a refuzat să fie transportat la spital, iar etilotestul a indicat alcoolemie 0.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Foto: monitorulsv.ro/ Facebook Federația Română de Automobilism Sportiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție în trafic! Vor avea loc transporturi agabaritice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Iași | Suceava | Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Ultimele articole