Sfârșit tragic pentru un român de 20 de ani, în Italia! A murit electrocutat

de | 25.07.2024 23:17 | Eveniment, Național

Robert, un român de doar 20 de ani a avut parte de un sfârșit tragic. Tânărul și-a pierdut viața în Italia, în timp ce se afla la muncă. A murit electrocutat în provincia Parma, într-un cătun din localitatea Collechio.

Tragedia a avut loc marţi, 23 iulie, puţin după ora 14.30.

Potrivit roitalianul.ro, Robert era angajat al firmei Green Energy și efectua săpături în grădina unei vile de pe strada Delle Vigne din Gaiano.

Din primele informaţii, un coleg de-al său efectua săpături cu un excavator, iar cupa utilajului ar fi tăiat accidental nişte cabluri subterane de la rețeaua electrică. În acel moment, românul în vârstă de 20 de ani a fost ucis de șocul electric.

Pentru a efectua săpăturile, acesta s-a folosit de o benă. A tăiat accidental câteva cabluri și a declanșat o descărcare electrică ce i-a fost fatală. Tânărul  a crezut că electricitatea fusese oprită.

photo 2024 07 24 19 52 27 - Sfârșit tragic pentru un român de 20 de ani, în Italia! A murit electrocutat

Sursa foto: Gazzetta di Parma

Martor la tragedie, un coleg a încercat să îl salveze, însă a fost și el rănit.
Imediat, la fața locului, s-au deplasat paramedicii și carabinierii. Din păcate, aceștia nu au putut face nimic pentru a-l salva și au declarat decesul.
Jurnaliștii italieni spun că este al treilea accident mortal de muncă în domeniul construcțiilor din regiunea Collecchio. În luna februarie, un șofer de camion în vârstă de 67 de ani a fost accidentat mortal de un alt vehicul în curtea unei companii, iar în luna martie, un șofer în vârstă de 51 ani a fost zdrobit de încărcătura care s-a desprins dintr-o macara.
Foto:
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hunedoara | Italia