Sfârșit tragic pentru un român în Italia: A vrut să ajute o familie, dar a fost lovit în plin de un camion

de | 20.06.2024 09:47 | Național, Eveniment

Un român în vârstă de 41 de ani a avut parte de un sfârșit cumplit în Italia. A murit pe loc după ce a fost lovit de un camion de mare tonaj.

Bărbatul se afla în timpul serviciului și efectua lucrări pe autostrada A27 Mestre-Belluno.

Gest eroic fatal pentru român

Potrivit stiridiaspora.ro, o familie (tată, mamă și copil mic) s-a oprit pe banda de urgență după ce mașina lor s-a defectat, iar românul le-a sărit în ajutor.

A parcat în spatele acestora, a aprins luminile de avarie și a coborât din mașină, făcând semn cu mâna pentru a indica prezența mașinii oprite. Dar, în ciuda acestui fapt, un camion de 280 de tone condus de un străin de 55 de ani, rezident în Pesaro Urbino, l-a izbit în plin. Românul a fost proiectat în propria mașină și târât pe sute de metri, murind pe loc din cauza rănilor grave suferite în urma accidentului.

Din păcate, echipajele de salvare care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva și i-au declarat decesul.

Șoferul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul a fost negativ.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru era rezident în Breda di Piave, unde locuia alături de soția sa și cei doi copii.

Sursa foto: TrevisoToday.it.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșul este și astăzi sub cod portocaliu de caniculă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Italia

Ultimele articole