Sfârșit tragic pentru un tânăr de 19 ani! A murit electrocutat în timpul unor lucrări

de | 13.08.2024 17:09 | Eveniment, Național

13 august, zi cu ghinion pentru un tânăr de 19 ani, din Vaslui.  Și-a pierdut viața într-o comună a județului Vâlcea, în timp ce se afla la muncă.

Potrivit asingorj.ro, tânărul era angajat al unei firme care efectua lucrări în comuna Popești.

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de azi. Tânărul s-a electrocutat în timp ce folosea un echipament de percutare.

La fața locului s-au deplasat de urgență echipaje medicale și polițiști. Din nefericire, în urma electrocutării, tânărul nu a mai putut fi salvat.

În urma acestei tragedii, autoritățile deschis un dosar penal de ucidere din culpă și neluarea măsurilor de siguranță în muncă.

La data de 13 august a. c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Horezu au fost sesizați cu privire la un accident de muncă care ar fi avut loc pe raza comunei Popești.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani, din județul Vaslui, în timp ce executa lucrări de construcție pe raza comunei, fiind angajat al unei firme, s-ar fi electrocutat în timpul folosirii unei percutante.

A fost înregistrat un dosar penal sub supravegherea parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea măsurilor de siguranță în muncă”, informează IPJ Vâlcea.

Foto descriptiv: asingorj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. Beat și fără permis, un tânăr de 24 de ani a ieșit la plimbare cu ATV-ul neînmatriculat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vâlcea | Vaslui

Ultimele articole