Sfârșit tragic pentru un tânăr de 28 de ani. S-a răsturnat cu mașina chiar în curtea părinților

de | 03.10.2024 16:54 | Național, Eveniment

Tragedie fără margini în localitatea prahoveana Ștefești. Un tânăr de 28 de ani și-a pierdut viața chiar în timp ce se întorcea acasă de la petrecerea de ziua lui.

Potrivit observatornews.ro, noaptea trecută, tânărul de 28 de ani a mers să petreacă cu câtiva prieteni, pentru că era ziua lui de nastere.

La întoarcere, însă, el a gonit cu viteză spre casă, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului, a iesit de pe carosabil și s-a răsturnat cu maşina chiar în curtea părinţilor săi.

Medicii au ajuns la faţa locului, dar, din păcate, nu au reuşit să-l salveze.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto care se afla singur în autoturism la momentul impactului. În cauză cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s a produs evenimentul rutier”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Nu se cunoaște dacă tânărul ar fi consumat alcool sau substanțe interzise înainte să se urce la volan. Poliția a deschis o anchetă, iar cercetările vor stabili împrejurările exacte ale accidentului.

Sursă foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Gălățean de 52 de ani, lăsat fără permis în Argeș după ce a fost prins băut la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Prahova

Ultimele articole