Sfârșit tragic pentru doi tineri! Și-au pierdut viața după ce mașina lor a fost spulberată de un tren

de | 26.01.2024 20:53 | Național, Eveniment

Un grav accident s-a petrecut, în această după-amiază, în localitatea băcăuană Dofteana. Un tren în care se aflau 30 de călători a lovit în plin o maşină al cărei şofer s-a angajat în traversarea căii ferate fără să se asigure.

Potrivit news.ro, accidentul a avut loc în jurul orei 16.48, iar în urma impactului, doi tineri, de 26 și 27 de ani, au rămas încarcerați. În ciuda eforturilor de salvare, ambii au murit.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de stingere, descarcerare și echipaje medicale, însă victimele nu au putut fi salvate.

A fost declarat decesul a două persoane, una de sex feminin în vârstă de 26 ani şi una de sex masculin în vârstă de 28 ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş.

Potrivit sursei citate, în tren se aflau circa 30 de călători, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

De asemenea, la locul accidentul au fost prezenții și oamenii legii pentru cercetări.

La data de 26.01.2024, ora 16.48, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112, despre faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Dofteana s-a produs un eveniment rutier în următoarele împrejurări: o tânără de 26 de ani, din oraşul Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc din comuna Dofteana nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatoare rutiere fiind surprinsă de trenul de persoane Mărăşeşti-Miercurea Ciuc. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto precum şi a unui tânăr de 27 ani, pasager dreapta faţă în autoturism”, a transmis IPJ Bacău.

Conducătorul trenului, un bărbat de 45 de ani, din judeţul Vrancea a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost prelevate mostre biologice de sânge conform metodologiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infractiunii de ucidere din culpă.

Foto: ISU Bacău

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în sensul giratoriu de la Dedeman! Două mașini implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bacău | Dedeman | Vrancea

Ultimele articole