Și-a pus capăt zilelor după ce a luat cina! S-a aruncat de pe terasa restaurantului! 

de | 05.01.2023 18:53 | Eveniment, Național, Știri

Un bărbat de 35 de ani a recurs la un gest inimaginabil seara trecută, după ce a luat cina la un restaurant din București.

După ce a servit masa, acesta a ieșit pe terasa localului și s-a aruncat în gol de la etajul 25 al clădirii de de birouri Ana Tower din Sectorul 1 al Capitalei.

De asemenea, în urma evenimentului tragic a fost deschis un dosar de moarte suspectă, potrivit gândul.ro.

În cursul serii de 4 ianuarie 2023, în jurul orei 22.20, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 2 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi precipitat de la terasa unui imobil, din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, a transmis Poliția București, conform sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean a fost prins după ce a condus drogat pe bulevardul Nicolae Bălcescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București