Simona Bucura-Oprescu: ”Ziua Independenței SUA, este, de fapt, despre democrație, libertate, respectarea drepturilor omului”

de | 04.07.2024 10:35 | Național, Lifestyle

Statele Unite ale Americii au fost printre primele țări care au susținut România în drumul său spre o națiune puternică și independent, transmit în mesajul publicat cei de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale (MMSS). Cu această ocazie, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Independenței SUA. Alăturat mesajului este pusă o poză cu ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, și ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec.

De altfel, ambasadorul SUA în România, Kathleen Kavalec, poartă marama musceleană primită de la ministrul Simona Bucura – Oprescu.

”Astăzi, parteneriatul și prietenia dintre țările noastre sunt mai puternice ca niciodată. Împărtășim idealuri și valori comune, iar deschiderea internațională și alianța transatlantică ne definesc istoria prezentă”, punctează cei de la MMSS explicând că există o colaborare solidă și în domeniul muncii și securității sociale.

”Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a elaborat, semnat și implementează un Acord important în domeniul securității sociale dintre România și Statele Unite ale Americii care aduce beneficii cetățenilor din ambele țări. Cele două state semnatare recunosc reciproc vechimea în muncă a cetățenilor care au lucrat pe teritoriul lor.

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale are o colaborare foarte bună și cu Camera de Comerț Româno-Americană (AmCham)) în domenii cheie precum ocuparea pe piața muncii și formarea profesională, prosperitate economică fiind un obiectiv comun.

4 iulie, Ziua Independenței SUA, este, de fapt, despre democrație, libertate, respectarea drepturilor omului.

Urăm La Mulți Ani SUA și națiunii americane!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook MMSS

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Așteptarea se apropie de final. Iată când vin deciziile de recalculare a pensiilor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii | Ministrul Muncii | Simona Bucura-Oprescu