Simona Halep a fost eliminată de la WTA Hong Kong

de | 03.10.2024 18:12 | Național, Lifestyle

Simona Halep, în vârstă de 33 de ani, a ratat calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA 125 din Hong Kong, după ce a fost învinsă categoric de rusoaica Anna Blinkova, în vârstă de 26 de ani, cu scorul de 2-6, 1-6, relatează news.ro

Fostul lider mondial a început promițător, conducând cu 1-0 și 2-1, dar nu a mai reușit să câștige niciun game până la finalul primului set.

Deși a avut trei șanse de break în primul set, românca nu a reușit să le fructifice. În setul secund, Blinkova a dominat categoric, încheind partida în mai puțin de o oră și jumătate.

Potrivit sursei citate, pentru participarea la turneul din Hong Kong, Halep va primi un cec de 2.000 de dolari și 15 puncte WTA.

Aceasta a fost prima competiție importantă după o lungă pauză, în care Halep a revenit cu o victorie în primul tur, învingând-o pe australianca Arina Rodionova, scor 6-2, 4-6, 6-4.

După eliminarea de la Hong Kong, Simona Halep a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, subliniind dificultatea revenirilor în circuitul profesionist: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Mulțumesc, Hong Kong, pentru primirea călduroasă!”

Simona Halep va participa și la turneul WTA 250 din Hong Kong, programat între 26 octombrie și 3 noiembrie, unde va încerca să își continue revenirea în tenisul de performanță.

Sursă foto: flashscore.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

INSP: Zece decese și 76 de cazuri de infecţie cu virusul West Nile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simona Halep

Ultimele articole