Șocant! Un copil de 3 ani a murit, după ce a căzut într-o piscină interioară!

de | 31.01.2023 22:56 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc marți, în staţiunea Straja, unde un copil de 3 ani şi jumătate s-a stins din viață, după ce a căzut într-o piscină interioară a unei pensiuni, a informat Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Hunedoara, conform Digi24.

La fața locului au intervenit, pentru salvarea copilului, salvamontiştii din staţiune, aceştia efectuând manevrele de resuscitare necesare şi solicitând ajutorul Ambulanţei din Lupeni.

Minorul se afla stop cardio-respirator la ajungerea medicilor.

Copilul a fost resuscitat timp de aproximativ 20 de minute, ieșind din stop cardiac. Medicul care l-a preluat, a continuat ventilaţia pe mască şi balon.

În drum spre spital, minorul a intrat, din nou, în stop cardio-respirator, iar echipajul cu medic şi asistent de pe ambulanţă au reluat manevrele de resuscitare până la spitalul din Lupeni, unde s-a intervenit cu echipa ATI, însă, din păcate, copilul s-a stins din viață.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că minorul era însoţit de părinţii săi, care se aflau la piscina situată în interiorul unei unităţi de cazare din staţiunea Straja şi a rămas nesupravegheat pentru o perioadă scurtă de timp, ulterior fiind găsit de către părinţi în stare de inconştienţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Carla Strujan, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat de 49 de ani a încercat să violeze o femeie într-un parc din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hunedoara

Ultimele articole